Studentenwedstrijd FWD-congres 2019

Tijdens het Friendly with Dogs congres nodigen we heel wat interessante sprekers uit… maar er zijn ook heel wat minder bekende mensen die belangrijke dingen te vertellen hebben over honden!

Veel studenten maken super interessante afstudeerwerken of opdrachten over honden, diergedrag, diertraining, … . Jammer genoeg komt de waardevolle info uit deze werken vaak niet tot bij de geïnteresseerde hondenbaas of -professional. Daarom vinden we het belangrijk om ook studenten de kans te geven hun verhaal wat breder te verspreiden. Net zoals tijdens de vorige editie nodigen we ook dit jaar op 29 september graag 3 studenten uit om hun werk te komen presenteren via een poster op het Friendly with Dogs-congres.

Haal meer uit je thesis, bachelorproef of afstudeerwerk

en win 1 van de 3 gratis deelnames aan hét honden-congres van 2019 in september.

Psssst… je maakt ook kans op een leuke boekenwaardebon van 25 euro.

 

Heb je zelf interesse of ken je iemand die iets waardevols te vertellen heeft? Dan zijn wij naar die persoon op zoek!

 

Hoe kan je deelnemen?

Stuur het abstract of de samenvatting van je thesis, bachelorproef, … die je maakte in het schooljaar 2018-2019 op één tot maximum 3 A4-pagina(s) en mail dit artikel voor 8 juli naar annelies@friendlywithdogs.com

 

Welke onderwerpen komen in aanmerking?

Alle onderwerpen die te maken hebben met hond-mens relatie, opvoeden-verzorgen of trainen van honden, hondensporten, fysiek en mentaal welzijn van honden, enz… komen in aanmerking. Bij uitbreiding worden ook gelijkaardige topics bij andere diersoorten aanvaard.

 

Hoe worden de 3 winnaars gekozen?

  • Na de 1ste deadline van 8 juli maakt de Friendly with Dogs-jury een préselectie van de 5 meest geschikte inzendingen. Deze 5 deelnemers krijgen de kans een blog-artikel te schrijven over hun werk. Deadline voor het inzenden van deze blog artikels is 15 augustus.
  • Uit deze blog artikels worden de 3 winnaars gekozen die gratis mogen deelnemen aan het Friendly with Dogs congres. De focus van de beoordeling ligt op het topic zelf en de uitwerking ervan, de relevantie voor de hondenwereld en de schrijfstijl. De 3 winnaars worden bekend gemaakt tegen 1 september.

 

Wat krijgen deze winnaars juist?

De 3 winnaars mogen gratis deelnemen aan het Friendly With Dogs congres. Dit congres gaat door op zondag 29 september 2019 in Merelbeke. Indien de winnaar al geregistreerd was, wordt de reeds betaalde deelname terug gestort. Voorwaarde is wel dat er een poster wordt gemaakt om je onderwerp te verspreiden onder de deelnemers van het congres, het blog artikel komt op de website en de FB-pagina van Friendly with Dogs.

 

Hoe maakt 1 van deze winnaars kans op de extra boekenbon prijs twv 25 euro?

Tijdens het Friendly with Dogs congres worden de 3 posters opgehangen. Alle deelnemers mogen hun stem uitbrengen en kiezen zo de winnaar van deze posterprijs. De winnaar krijgt een waardebon t.w.v. 25 euro te spenderen bij de boekenshop van Friendly with Dogs.

 

Aarzel niet en doe mee!

Veel succes alvast!

 

Wil je alvast zeker aanwezig zijn bij dit interessante event en luisteren naar specialisten in hun vakgebied die je kennis over honden komen verrijken? Schrijf je snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Pin It on Pinterest